Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met champignon-roomsaus recept
Varkenshaas met champignon-roomsaus recept

Varkenshaas met champignon-roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je kunt de varkenshaas heel laten of in stukken van 4 5 cm snijden. Strooi er peper en zout over. Bak ze mooi bruin in de boter en de olie. Snipper de sjalotjes fijn en snijd de champignons in plakjes, de kleintjes middendoor. Haal het vlees uit de pan en bak nu in dezelfde pan de sjalotjes aan en voeg de champignons toe. Laat die gaar worden, voeg de koksroom toe en laat even opwarmen en eventueel wat inkoken. Doe het vlees weer in de pan en laat alles nog ongeveer 5 minuten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met champignon-roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenshaas met champignon-roomsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept, vooral de saus, daarbij gebakken aardappeltjes en een heerlijke frisse salade.
    Harry J.A. van den Hengel gaf dit recept op 22 september 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven