Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas met calvados recept
Varkenshaas met calvados recept

Varkenshaas met calvados


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Doe een flinke scheut calvados in een pannetje en laat dit voor de helft inkoken. Doe op het laatst er wat fijngesneden appeltjes bij en laat deze even meekoken, dan slagroom erbij en dit ook nog even laten inkoken samen. Haal je pannetje van het vuur, net voor het serveren nog even opwarmen en mischien wat opbinden (ik houd niet van hele dunne saus). De varkenshaas braad je even aan in een pan en je haalt hem er dan uit. Snijd hem in schuine stukken, leg hem in een vuurvaste schotel en leg op elk stuk een plak brie. Zet de schotel in een voorverwarmde oven tot de varkenshaas mooi rose gebakken is (mag niet te gaar zijn). Serveren op een bord en overgieten met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas met calvados recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven