Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas in groene kerrie recept
Varkenshaas in groene kerrie recept

Varkenshaas in groene kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roerbak de kerriepasta in de olie tot ze begint te geuren. Zet het vuur laag en voeg de helft van de santen toe. Roer goed en laat het even doorkoken. Voeg varkenshaas, daon djeroek poeroet en laos toe en roerbak tot de varkenshaas gaar is. Doe de resterende santen en de aubergines erbij en laat het geheel even doorkoken. Breng op smaak met suiker en vissaus, roer door en garneer met pepers, cashewnoten en basilicumblad.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkenshaas in groene kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven