Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaas in chianti-saus recept
Varkenshaas in chianti-saus recept

Varkenshaas in chianti-saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het vlees met peper en zout. Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak hierin het vlees bruin en gaar in ca. 15 minuten. Snijd intussen de sjalotjes in snippers en laat de laatste 2 minuten meefruiten. Neem het vlees en houd het warm in aluminiumfolie. Blus de aanbaksels af met de chianti en de bouillon en laat de saus op hoog vuur inkoken. Bind de saus al roerende met wat bindmiddel. Snijd de varkenshaas in schuine plakken. Warm de plakken varkenshaas nog even in de saus. Verdeel de varkenshaas en de saus over 4 borden en bestrooi met peterselie en zout en peper.

Serveersuggesties

Lekker met roerbakspinazie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaas in chianti-saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Varkenshaas in chianti-saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Het plaatje past niet helemaal bij het gerecht maar de beschrijving heeft me overtuigd. Ik ga het proberen!
    Freddy gaf dit recept op 21 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven