Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet met tomatenroom recept
Varkensfilet met tomatenroom recept

Varkensfilet met tomatenroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de rozemarijn en ris op een beetje na, de naaldjes van de takjes. Pel en snipper de knoflook. Breng aan de kook met slagroom, sherry, tomatenpuree en rozemarijn. Breng op smaak met zout, peper, paprikapoeder en een beetje suiker. Dep het vlees droog en snijd het in 12 plakken. Halveer het spek in de lengte en wikkel het om het vlees. Leg ze in de ingevette ovenschaal. Was de tomaten, verwijder de kern en snijd ze klein. Strooi ze over het vlees, giet de tomaten roomsaus over het geheel, bestrooi met paneermeel en verdeel de vlokjes over de schotel. Bak de schotel 42.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Garneer met de rest van de rozemarijn.

Serveersuggesties

Lekker met een groene salade en aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met tomatenroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven