Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
varkensfilet met port saus recept
varkensfilet met port saus recept

varkensfilet met port saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Varkensvlees aanbraden en gaar laten worden. Uit de pan halen. Zilveruitjes aan braadvocht toe dienen, afblussen met port. Creme fraiche toevoegen en bouillon, peper en zout naar smaak toe voegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met port saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept varkensfilet met port saus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Welke hoeveelheid bouillon en crème fraîche voor deze saus?
    Mary gaf dit recept op 17 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven