Varkensfilet in melk bereid

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Oven
  • Zeef
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Meng de , Engelse saus, (wij gebruiken Worchestershiresaus), 1 teen knoflook, en de olie tot een marinade.
  2. Smeer het vlees goed in met de marinade.
  3. Lat het vlees er liefst een hele nacht in de koelkast in marineren.
  4. Haal het vlees eruit en droog het af met keukenpapier.
  5. Verwarm de oven op 220ºC.
  6. het vlees en doe het in een braadslede.
  7. Giet de erbij.
  8. Doe het teentje knoflook en het kalfsbot in de slede en zet het geheel in de voorverwarmde oven en regel de temperatuur na 30 minuten af op 180ºC.
  9. Laat het vlees hierna nog 1 uur garen.
  10. Begiet het vlees regelmatig met de gedurende het gehele kookproces.
  11. Haal daarna het vlees uit de slede en houd het warm.
  12. Giet het kookvocht in een steelpan.
  13. Voeg de toe en bind de saus.
  14. Voeg vervolgens de crème fraiche toe en klop het er goed door met een garde.
  15. Giet de saus door een fijne zeef.
  16. Snijd intussen het vlees in 1 cm dikke plakken.
  17. Dien het op op een vleesschaal en giet een deel van de saus erover.
  18. Doe de rest in een sauskom.
  19. De kan tijdens het proces een beetje schiften.
  20. Dat gebeurt eerder met verse dan met de UHT , maar het kan geen kwaad.
  21. Daarom wordt de saus door een zeef gehaald.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
3 kcal
0%12 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Varkensfilet in melk bereid