Valenciaans ribkarbonaadje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Wrijf de karbonades in met de knoflook.
  2. Bestrooi ze met , en .
  3. Leg ze naast elkaar in een schaal.
  4. Giet de en het erover en marineer het vlees 15 minuten.
  5. Haal het vlees uit de marinade en dep het iets droog met keukenpapier.
  6. Verhit de , bak de karbonades aan beiden kanten lichtbruin en gaar ze in 5 minuten per kant.
  7. Haal ze uit de pan en houd ze even warm.
  8. Laat het mengsel van de met de inkoken tot 1/3.
  9. Serveer de saus bij de karbonades en garneer met de plakken .
  10. Serveer suggestie:
  11. Lekker met gebakken aardappeltjes en uienringen.
  12. Tip:
  13. Vervang de karbonade door hamlappen of schnitzels.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Valenciaans ribkarbonaadje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Zelf heb ik de bovenstaande recept gebruikt als basis. Tijdens het baken van het vlees (let op! bij het laatste gedeelte van het bakken om het gaar laten worden) 2 dcl. water toegevoegd. En, het is ni... Lees reactie
Thomas 8 oktober 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
43 kcal
2%172 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Valenciaans ribkarbonaadje