Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tournedos uit Dijon recept
Tournedos uit Dijon recept

Tournedos uit Dijon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bieslook fijn hakken. Tournedos bestrooien met peper. Smelt boter en sauteer de tournedos aan beide kanten 2 a 3 minuten. Flambeer dan met cognac. Haal het vlees uit de pan en houd het warm. Voeg een eetlepel mosterd en de room bij het braadvocht. Roer goed totdat er een zalfachtige saus ontstaat. Breng deze op smaak met peper en zout. Schenk over de tournedos en rijkelijk bestrooien met bieslook.

Allergenen Informatie

Voor dit tournedos uit dijon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven