Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise gehaktballen recept
Thaise gehaktballen recept

Thaise gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng gehakt met knoflook en peper naar smaak. Kneed de bloem en de soya erdoor en vorm er gehaktballen van. Breng in een pan water met een beetje zout aan de kook en voeg de ballen toe. Laat ze koken tot ze komen bovendrijven, ze zijn dan gaar. Hierna kunt u ze verwerken in soep of een kerrie, dan wel bakken of roosteren en serveren met zoute of zoet-zure saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven