Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thais Rundvlees in Oystersaus recept
Thais Rundvlees in Oystersaus recept

Thais Rundvlees in Oystersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wanneer de wokpan goed heet is, de helft van de olie in de pan en de biefstuk roerbakken (30 sec.) Vlees uit de pan halen. Rest van de olie in de pan en shi takes en paprika op hoog vuur 1 minuut roerbakken. De boontjes mix toevoegen en knoflook boven de pan uitpersen. Groenten omscheppen met oystersaus en scheutje water of bouillon toevoegen. Breng het vocht aan de kook. Vlees door groentenmengsel scheppen en nog 1.5 minuten verwarmen. Op smaak brengen met peper en zout. Serveren met witte rijst en cashewnootjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit thais rundvlees in oystersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven