Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Terriyakisteak met lente-uitjes en paksoi recept
Terriyakisteak met lente-uitjes en paksoi recept

Terriyakisteak met lente-uitjes en paksoi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees dwars op de draad in smalle reepjes.
Roer in een kom teriyakisaus, limoensap en sesamolie door elkaar en voeg de reepjes vlees toe. Meng de saus door het vlees, dek af met huishoudfolie en laat het vlees 3.5 uur marineren in de koelkast.

Verhit de zonnebloemolie in een wok, neem de helft van het vlees uit de marinade en roerbak het op hoog vuur in 2 minuten bruin.
Schep het vlees uit de wok en houd het apart. Roerbak de rest van het vlees en bewaar de marinade.

Doe de eerste lading vlees weer terug in de wok, samen met lente-ui en paksoi en taugé.
Roerbak alles 3 minuten en giet de bewaarde marinade erbij. Verwarm alles samen tot het gloeiend heet is en dien meteen op.

Serveersuggesties

Serveer met rijst en zelf gebakken kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit terriyakisteak met lente-uitjes en paksoi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven