Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Taughetti a la bolognese di Mario recept
Taughetti a la bolognese di Mario recept

Taughetti a la bolognese di Mario


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit boter/olie en fruit hier in de knoflook en de ui. Voeg daarna prei en champignons toe en fruit deze. Bak ondertussen het gehakt rul en bruin. Zet ondertussen apart een flinke pan met water op. Voeg de groenten bij het gehakt en roer dit door elkaar. Voeg hieraan de
gezeefde tomaten pomodori toe en roer dit goed door elkaar. Maak op smaak met zout en peper. Doe de taugé in de aparte pan met kokend water vlak voor het opdienen en breng opnieuw aan de kook, Zodra het kookt kan de taugé afgegoten worden (in totaal niet langer dan 2 minuten in het hete water laten, anders kan de taugé zijn knapperigheid verliezen).
Doe op elk bord een flinke schep goed uitgelekte taugé en schep hierboven een laagje bolognese saus. Bestrooi met geraspte kaas. Een lichte en knapperige variant voor spaghetti a la bolognese.

Serveersuggesties

In dit gerecht wordt taugé gebruikt als vervanger van pasta (spaghetti bijvoorbeeld). Daardoor bevat het gerecht veel minder calorieën dan een normaal pasta gerecht. Volledige vervanging levert echt een volwaardige maaltijd op maar je kunt ook de pasta deels vervangen. Kook dan bijvoorbeeld de helft van de normale hoeveelheid pasta en meng hier 400 gram taugé bij vlak voor het afgieten. (4 personen) Tip: koop de taugé bij de toko, de supermarkt heeft meestal geen geschikte grotere verpakking.

Allergenen Informatie

Voor dit taughetti a la bolognese di mario recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven