Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaar met gebakken ei en champignons recept
Tartaar met gebakken ei en champignons recept

Tartaar met gebakken ei en champignons


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak 4 tartaartjes en bestrooi deze met peper en zout. Verhit 40 gr boter in de koekenpan en bak deze in 4 a 5 minuten aan beide zijde bruin. Pel tijdens het bakken de ui en knoflook en hak deze fijn. Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes. Bak ui en knoflook in de achtergebleven boter en voeg de champignons en de rozemarijn toe. Blijf al roerende bakken tot al het vocht uit de champignons is ver dampt. Bak intussen 4 spiegeleieren in een andere pan. Serveer elk tartaartje met daarop een ei en een kwart van het champignon mengsel, en garneer het met fijn geknipte peterselie. Lekker met gebakken aardappeltjes en peultjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaar met gebakken ei en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven