Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sucadelapjes met kruidnagel, tomaat en bouillon recept
Sucadelapjes met kruidnagel, tomaat en bouillon recept

Sucadelapjes met kruidnagel, tomaat en bouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de sucadelapjes op kamertemperatuur komen (ongeveer drie kwartier). Kruid het vlees met peper en zout. Laat de boter en olie goed heet worden in de pan. Braad het vlees aan totdat ze een mooie bruine kleur hebben. Haal ze uit de pan en voeg eerst 500 mililiter water toe aan de pan. Leg dan het vlees terug en voeg zoveel water toe totdat ze onderstaan. Schil de uit en snijd deze door de helft. Prik met behulp van de kruidnagels de laurierblaadjes aan de ui vast. Voeg de uien, tomaten, foelie, knoflook, laurierblaadjes, bouillonblokjes, kerrie en azijn toe aan de pan. Laat dit geheel ongeveer 2 uur sudderen met de deksel op de pan. Controleer tussendoor of het vlees al gaar is. Als het vlees gaar is, neem het uit de pan om de jus af te maken. Zeef eerst alle uien en kruiden uit de jus met een schuimspaan. Verwarm de jus en voeg dan de allesbinder toe totdat de jus een mooie dikte heeft. Leg het vlees terug in de pan. Lekker met gekookte aardappelen en bloemkool.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sucadelapjes met kruidnagel, tomaat en bouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven