Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sucadelapjes in rode wijn recept
Sucadelapjes in rode wijn recept

Sucadelapjes in rode wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in ringen en hak de teentjes knoflook klein. Smelt de helft van de margarine in de koekenpan en de andere helft in de braadpan. Bak de sucadelappen in porties rondom bruin met wat zout en peper en leg ze in de braadpan. Schenk 1/4 deel rode wijn in de braadpan en voeg daar de uien, de sojasaus (100 milliliter), de laurierblaadjes en de knoflook aan toe. Mix 1/4 deel van de rode wijn in een maatbeker met de maizena om te binden Roer goed om klontjes te voorkomen Schenk de gebonden rode wijn in de braadpan en zorg dat het vlees onder de wijn staat. Plaats het deksel goed op de pan. Laat het geheel 2 uur zachtjes koken, maar schenk wijn bij als er toch teveel verdampt. Draai het vlees geregeld om, voeg naar smaak meer peper en sojasaus toe. Als het te dun is eventueel binden met wat maizena (aanmaken als papje).

Serveersuggesties

Lekker met rode kool en aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sucadelapjes in rode wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven