Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stroganoff recept
Stroganoff recept

Stroganoff


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Doe de witte wijn, maïzena, paprikapoeder, zout en peper in een grote schaal.
Doe de biefstukreepjes erbij en sluit de schaal af.
Leg minimaal 30 minuten in de koelkast mag langer.
Giet het vlees in een vergiet en vang de marinade op in een kom. Roerbak de biefstukreepjes 2 minuten in een licht ingevette koekenpan of wok. Leg apart.
Verhit een eetlepel olijfolie in de koekenpan of wok en roerbak de u, paprika en de champignons tot ze bruin zien.
Zet het vuur middelhoog en voeg de biefstukreepjes met de marinade en de tomatenpuree en mosterd toe.
Breng aan de kook en laat onder voortdurend roeren de saus wat indikken.
Roer de crème fraïche door het gerecht en laat goed doorwaren.
Strooi voor het opdienen de peterselie over het gerecht.

Lekker met krieltjes en verse groente (zoals broccoli of boontjes).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stroganoff recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven