Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Stoofvlees kalkoen, kalfs of runder met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes.
Verhit de boter doe het vlees erbij, kruid het met peper en zout, keer het, als het aan een kant is bruin gebakken. Herhaal dit tot het rondom mooi bruin is. Doe er de laurier en de tijm bij. Leng aan met de bouillon tot het bijna onder staat. Breng aan de kook en laat het 1 uur sudderen.
Rol intussen de gehakt balletje van ongeveer 1 of 1,5 cm. en maak de champignons schoon.
Voeg het gehakt en de champignons bij het stoofvlees. Bind de saus met de bloem of maizena samen met de eierdooier.
Breng op smaak met het sap van de citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofvlees kalkoen, kalfs of runder met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven