Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofvlees (draadjesvlees) recept
Stoofvlees (draadjesvlees) recept

Stoofvlees (draadjesvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik een zware pan, bij voorkeur van gietijzer. Verwarm de pan en smelt hierin de braadboter. Kruid het vlees met veel peper en zout. Bak het vlees aan beide kanten bruin in ongeveer 10 minuten. Voeg de knoflook en de in vieren gesneden ui toe en laat even meebakken. Voeg vervolgens de wijn en azijn toe en laat de alcohol en zuren verdampen. Los het bouillon, de tabasco en de mosterd op in het water en gooi in de pan. Voeg als laatste de kruidnagel en het laurierblad toe. Nu de deksel op de pan en op heel laag vuur of in de oven op 120 graden (voorkeur) 2,5 uur of langer laten garen. Het vlees is pas klaar als het bijna uit elkaar valt.

Serveersuggesties

Lekker met rode kool of boontje met spekjes (zie mijn andere recepten).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofvlees (draadjesvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven