Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel met rundvlees en zoete uien recept
Stoofschotel met rundvlees en zoete uien recept

Stoofschotel met rundvlees en zoete uien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd en bak de runderlappen in dobbelstenen en rondom bruin. Dit in de 4 eetlepels olijfolie. Schep het vlees uit de pan en bak de gesneden uien en de teentjes knoflook 7.5 minuten in de achtergebleven braadvet. Voeg de gesneden tomaten, blaadje laurier en een snufje kaneel, de theelepel gedroogde oregano en wat zout en peper toe. Bak dit alles nog ongeveer 5 minuten. Voeg daarna de rode wijn erbij. Nu het vlees terug in de pan. Water bij doen tot het vlees juist onderstaat. Het vlees afgedekt stoven in een kleine 3 uur tot het gaar is. Dan op smaak brengen met eventueel nog iets zout en peper en de verse peterselie kan erdoor. Dit alles smaakt verukkelijk bij een romige aardappelpuree!

Serveersuggesties

Heb ook weleens een beetje caynnepeper toegevoegd voor een extra pittigheid.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofschotel met rundvlees en zoete uien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven