Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel met rijst recept
Stoofschotel met rijst recept

Stoofschotel met rijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de stoofschotel uien, paprika, prei, bleekselderij wassen en in stukjes snijden. Het rundvlees in olijfolie samen met 1 teentje knoflook even goed aanbraden. Scheutje rode wijn toevoegen en vervolgens aanvullen met water tot het gelee goed onder water staan. De bouillonblokjes toevoegen. Peper, bieslook en chillipoeder naar smaak toeveoegen. Het geheel gedurende 3 į 4 uur laten sudderen op een klein pitje tot het vlees gaar is. Stoofvlees afmaken met ongeklopte slagroom. Goed doorroeren en severen met rijst. Voor de rijst olijfolie in een pan verhitten. De rijst glazig aanbakken en knoflook toevoegen. Vervolgens zoveel water toevoegen dat het minimaal 1,5 cm boven de rijst staat. Deksel op de pan en op een klein pitje droog laten koken. Voor het serveren eerst nog goed doorscheppen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofschotel met rijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven