Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofpotje karbonade met gehakt en mosterd recept
Stoofpotje karbonade met gehakt en mosterd recept

Stoofpotje karbonade met gehakt en mosterd


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Snijd de augruken in kleine stukjes. Was en hak de peterselie. Bak de karbonades aan elke zijde krachtig aan in de olie in een grote pan. Breng op smaak met zout en peper. Neem het vlees uit de pan en leg het in een grote ovenvaste vorm (met deksel) of in een braadslede. Rul het gehakt in het braadvet. Voeg de uien toe en bak ze glazig Voeg de augurken en de peterselie toe en roer het erdoorheen. Blus af met 375 mililiter water en de slagroom, breng aan de kook en laat 1 minuut zachtjes koken. Breng op smaak met zout, peper en mosterd. Verdeel de gehaktroomsaus over de karbonades. Laat het vlees met het deksel op de pan ca. 1 uur en 45 minuten smoren in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Lat het gerecht de laatse 10 minuten zonder deksel verder garen.

Serveersuggesties

Lekker met gebakken aardappels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit stoofpotje karbonade met gehakt en mosterd recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven