Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spareribs / Krabbetjes la Sylvie recept
Spareribs / Krabbetjes la Sylvie recept

Spareribs / Krabbetjes la Sylvie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de krabbetjes alvast door de slager in losse stukken snijden. Vermeng de ingredienten voor de marinade tot een geheel en marineer hier de krabbetjes mee. Laat de krabbetjes een hele nacht in de marinade staan. Bak de ribbetjes aan met een scheut olie en breng op smaak met peper en zout. Ondertussen de oven voorverwarmen op 160 graden C. Na het aanbradende ribbetjes ongeveer anderhalf uur in de oven garen. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit spareribs / krabbetjes la sylvie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven