Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle gehaktpastei recept
Snelle gehaktpastei recept

Snelle gehaktpastei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het deeg op kamertemperatuur in ca. 10 minuten ontdooien. Week het broodje. Pel en snipper de uien. Rul het gehakt in de olie, bak de uien kort mee, knijp het vocht uit het broodje, verdeel het in kleine stukjes en voeg het toe. Roer de tomatenpuree, 250 milliliter water en het bouillonblokje erdoor. Breng op smaak en laat het mengsel zonder deksel op de pan ca. 8 minuten smoren. Laat de boter smelten. Beboter een ovenschaal (ca. 20 x 30 cm). Leg de deegbladen er een voor een in. Bestrijk elke laag met een beetje gesmolten boter. Snijd de deegranden bij. Vul het deeg met het gehaktmengsel. Kluts de eidooier met de melk en bestrijk hiermee de deegranden. Bak de pastei ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Was de tomaten en snijd de de tomaat en de kaas in plakken. Leg ze na ca. 15 minuten op het gehakt. Bestuif met paprikapoeder en laat de pastei afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snelle gehaktpastei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Snelle gehaktpastei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoi, even een vraagje: waar week je het broodje in en is dit gewoon een plak brood? Of een rond broodje? Met vriendelijke groet MariŽlle
    Marielle gaf dit recept op 18 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven