Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelkookpan, runderlappen (draadjesvlees) recept
Snelkookpan, runderlappen (draadjesvlees) recept

Snelkookpan, runderlappen (draadjesvlees)


Ingrediënten


10

Bereidingswijze


Vlees insmeren met mosterd, kruiden met peper, zout en nootmuskaat en in koekenpan aanbraden. Op rooster in snelkookpan, gesneden uien erop leggen, laurier blaadje, hierin de kruidnagel steken en in de pan. Gesneden tomaten, soja saus, azijn. en 1 liter water bijvoegen en onder hoge druk, 45 minuten koken Na het koken even in vlees prikken. Jammie!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit snelkookpan, runderlappen (draadjesvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven