Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Smoor Djawa recept
Smoor Djawa recept

Smoor Djawa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees inwrijven met zout, peper en nootmuskaat, bakken in wat olie en dan ketjap plus een kopje water toevoegen. Deksel op de pan doen en het vlees laten smoren totdat het vocht tot de helft is ingekookt. Ui, knoflook, kruidnagel en aardappel fruiten en bij het vlees voegen. Doe er het assemwater bij, sudder totdat het vocht is ingekookt en het vlees gaar is. Serveer bij witte rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit smoor djawa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven