Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Smoor Ati recept
Smoor Ati recept

Smoor Ati


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een boemboe van nootmuskaat, peper, ketjap en knoflook en wrijf hier de leverplakjes mee in. Bak de lever op laag vuur in 2 eetlepels boter, voeg sjalot en kruidnagelgruis toe en blus met 2 deciliter water. Doe er vervolens de nam pla, asemwater en de sherry bij en laat het gerecht afgedekt gaarsudderen. Voeg wat water toe als het te droog dreigt te worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit smoor ati recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven