Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Smeu´ge gehaktballen recept
Smeu´ge gehaktballen recept

Smeu´ge gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de zaadjes en zaadlijsters van de rode peper en snij deze fijn, snij dan de ui en knoflook in kleine stukjes en meng dit samen met de gehakt, ei en hoisin saus. Doe er paneermeel bij totdat het nog licht plakt in de handen. Zet een pan op hoog vuur met de bakboter en olijfolie op en wacht tot het vet warm is, voeg dan de gehaktballen toe en bak ze snel bruin. Als de gehaktballen bruin zijn zet dan het vuur op middel en wacht totdat de gehaktballen gaar zijn, dit zal ongeveer 25 Ó 30 minuten duren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit smeu´ge gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven