Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Slavinken met gestoofde peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de peren en besprenkel ze met 0,5 eetlepel citroensap. Pel de uien pellen en snijd ze in vieren. Verhit daarna in een braadpan de boter. Bak vervolgens de uien met de slavinken in ca. 5 minuten iets bruin. Leg de peren erbij in de pan en voeg zoveel kokend water toe dat de peren bijna onderstaan. Voeg daarna de laurierblaadjes, de stroop en de rest van het citroensap toe. Kook de peren, afgedekt, in ca. 1,5 uur gaar. Schep daarna de peren, de slavinken en de uien met een schuimspaan uit de pan en leg ze op een schaal. Houd het onder een deksel of aluminiumfolie warm. Kook het kookvocht op een hoog vuur in ca. 5 minuten iets in en breng op smaak met zout en peper. Knip de peterselie boven de peren in kleine stukjes. Serveer tenslotte met wat stoofvocht en gekookte aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit slavinken met gestoofde peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven