Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Slavinken in pepersaus recept
Slavinken in pepersaus recept

Slavinken in pepersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien, snipper ze en snijd de paprika in stukjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de slavinken in 7 minuten rondom bruin. bak de ui al omscheppend 2 minuten mee. Bereid de pepersaus volgens de aanwijzingen en roer de saus met de paprika door het bakvet. Laat het geheel nog 2 minuten zachtjes sudderen. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Kook ze in ca. 15 minuten goed gaar. Stamp ze fijn, voeg melk en peper en zout en crème fraîche toe. Maak er een romige puree van. Serveer de slavinken met saus en puree en strooi er de peterselie over. Lekker met bloemkool.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit slavinken in pepersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven