Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shoarmapannetje recept
Shoarmapannetje recept

Shoarmapannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Als eerste de mix voor chili con carne in 3 deciliter tomatensap roeren en laten wellen. Bak het shoarmavlees in een hapjespan met een beetje olie ongeveer 10 minuten. Haal het vlees uit de pan en bak in het overgebleven vet de paprikablokjes, komkommer (schillen, doormidden snijden en zaadjes met lepeltje eruit scheppen en de helften in reepjes snijden) ongeveer 5 minuten. Doe dan het vlees erbij en de gewelde mix. Roer goed door en doe als laatste de gekookte krieltjes er doorheen roeren. Laat dit zachtjes nog eens 5 minuten pruttelen.

Allergenen Informatie

Voor dit shoarmapannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven