Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shoarma-witlofschotel recept
Shoarma-witlofschotel recept

Shoarma-witlofschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof wassen, onderste gedeelte afsnijden en indien gewenst het bittere gedeelte met een appelboor verwijderen. Witlof in de lengte doorsnijden en dan de helften in smalle reepjes. De boter (in een wok) verhitten en het shoarmavlees bruin bakken. Witlofreepjes erbij en even laten pruttelen. Indien nodig nog op smaak brengen met zout, peper of kruiden.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit shoarma-witlofschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven