Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Shoarma met paprika en ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de ananas uitlekken, maar vang 1/2 deciliter van het vocht op.
Snijd de ananas in flinterdunne reepjes.
Verhit de olie en fruit de ui in 3 minuten op een half hoog vuur. Voeg de paprika toe en fruit deze 5 minuten mee. Voeg het vlees toe en bak het al omscheppend op een hoog vuur bruin en gaar.
Roer de ananasstukjes, het opgevangen ananassap en de tomatenpuree erdoor en warm alles goed door.
Verwarm de shoarmabroodjes volgens aanwijzing op de verpakking.
Snijd de broodjes open en vul ze met het vleesmengsel.
Serveer de saus er apart bij.

Serveersuggesties

Lekker met een salade van rucola en tomaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit shoarma met paprika en ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven