Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sherryham recept
Sherryham recept

Sherryham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de over op 200 graden C. voor. Beboter een vuurvaste schaal en leg de ham erin. Giet de sherry erover en zet de schaal in de oven. Laat de ham onder nu en dan bedruipen 20 min. bakken. Neem het vlees uit de oven en kruid het met de dragon en knoflookpoeder. Vermeng de tomatensoep met de room en giet dit over de ham. Strooi het paneermeel erover heen, verhoog de oven naar 275 graden C. en laat het gratineren. Lekker met pasta en tuinerwtjes.

Allergenen Informatie

Voor dit sherryham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven