Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shaslick (lactose vrij) recept
Shaslick (lactose vrij) recept

Shaslick (lactose vrij)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De kipfilet in stukjes snijden en dan braden. Als de kipfilet bruin is uit de pan halen en apart houden. De uien snipperen en fruiten. De paprika's klein snijden en de champignons in schijfjes snijden. Dit bij de uien toevoegen en even laten sudderen. Dan de fles ketchup, paprikapoeder, ketjap manis, sambal en knofook toevoegen. Dit allemaal goed door laten koken. Hierna de kipfilet toevoegen en het geheel afmaken met een glaasje sinaasappelsap. Lekker met rijst, stokbrood en frites.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit shaslick (lactose vrij) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven