Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzeltjes met sambalbadjaksaus en spinazie recept
Schnitzeltjes met sambalbadjaksaus en spinazie recept

Schnitzeltjes met sambalbadjaksaus en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng de sausmix in een schaaltje met 2 deciliter kokend water. Goed roeren en naar smaak sambal toevoegen. Pel en snipper de uien en knoflook. Snijd de schnitzels elk in 3 stukken. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de schnitzeltjes om en om 2 minuten. Schuif het vlees aan de kant. Voeg de uien en de helft van de knoflook toe en bak ze 2 minuten mee. Voeg de saus toe en schud de pan een beetje heen en weer. Verdeel de plakjes vlees weer over de pan en laat het nog 1 minuut zachtjes pruttelen. Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de rest van de knoflook en de spinazie 3 minuten. Breng op smaak met zout. Verdeel de mie over 4 borden en de spinazie, het vlees en de saus ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzeltjes met sambalbadjaksaus en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven