Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzels uit de oven recept
Schnitzels uit de oven recept

Schnitzels uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees inwrijven met peper en zout. De schnitzels om en om bakken in de boter en dan in een ovenschaal leggen. De schoongemaakte champignons in dezelfde bakboter aanbakken. Kruiden met peper en zout. Dan over de schnitzels verdelen. Smelt 25 gram boter en voeg 25 gram boter toe. Laat alles een samenhangend geheel worden, dan melk toevoegen. Roer tot een gladde saus. Op smaak brengen met peper en zout, roer de kaas erdoor. Schenk de saus over de schnitzels. Doe de schaal 15 minuten in een oven van 200 graden C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schnitzels uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven