Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzels met gorgonzolasaus recept
Schnitzels met gorgonzolasaus recept

Schnitzels met gorgonzolasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het vlees met zout en peper en wentel het door de bloem. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de schnitzels mooi bruin en gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Blus de pan met een scheutje water en de witte wijn en roer alle aanbaksels los. Verbrokkel hierboven de kaas en meng er de crème fraiche door. Kook kort tot een egale saus. Serveer de saus bij het vlees. Lekker met geroosterde tomaatjes.

Serveersuggesties

Verbrokkel voor het serveren nog wat extra gorgonzola boven de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzels met gorgonzolasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven