Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzelrolletjes met salade Nicoise recept
Schnitzelrolletjes met salade Nicoise recept

Schnitzelrolletjes met salade Nicoise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de bonen en breek ze in stukken. Kook ze ca. 15 minuten in water met wat zout. Giet ze af en laat ze schrikken onder koud stromend water. Laat de bonen afkoelen. Kook de eieren hard. Laat ze schrikken en afkoelen. Was de tomaten en snijd ze in stukjes. Pel de uien en snijd ze on ringen. Was de sla en snijd ze in reepjes. Roer zout, peper en een snufje suiker door de azijjn. Klop er 6 eetlepels olie door de azijn. Klop er 6 eetlepels olie door. Vermeng de dressing met de bonen, de tomaten, de uien, de sla en de olijven. Laat intrekken. Dep de schnitzels droog en snijd ze doormidden. Bestrooi ze met peper en zout en leg op elk stukje scnitzel 1 pakje bacon. Rol ze op en steek vast met een prikker. Bak ze ca. 4 minuten rondom aan in 2 eetlepels olie, pel de eieren en snijd ze in partjes. Was de peterselie en hak ze fijn. Garneer de salade met de schnitzelrolletjes en de partjes ei. Bestrooi de salade met de peterselie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit schnitzelrolletjes met salade nicoise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven