Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzel met rode saus recept
Schnitzel met rode saus recept

Schnitzel met rode saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de sjalotjes. Hak de worteltjes fijn. Hak de bleekselderij klein. Rasp de schil van de sinaasappels en pers ze uit. Wentel de schnitzels door een mengsel van bloem met zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzels aan beide kanten bruin. Neem ze uit de pan. Bak de sjalotjes met worteltjes en bleekselderij al roerend 5 minuten in het achter gebleven bakvet. Voeg de sinaasappelrasp met sinaasappelsap, Tomato frito en bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Leg de schnizels in de pan en laat het geheel in 10 minuten gaar stoven. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzel met rode saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven