Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper .
  2. Meng de samen met de azijn, wat , en .
  3. Roer er 3 eetlepels olie doorheen.
  4. Maak de schoon en snijd eventueel de blaadjes wat kleiner.
  5. Was de tomaten en halveer ze.
  6. Voeg de en de tomaten toe aan de dressing.
  7. Halveer de stukken vlees en klop ze platter.
  8. Klop de met de , 1 eetlepel water en een snufje .
  9. Wentel de schnitzels eerst door het eimengsel en dan door de en dan weer door het eimengsel.
  10. Verhit 3 eetlepels olie in een grote pan met anti-aanbaklaag.
  11. Bak de schnitzels aan beide zijden op een laag vuur 3-4 minuten aan.
  12. Serveer de salade erbij.
  13. Lekker met frietjes en ketchup.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Erg lekker gerecht maar nog lekkerder wanneer je het een klein beetje aanpast. Doe je het vlees eerst door het mosterd-ei mengsel en daarna nog door paneermeel (of gekruimelde beschuit) dan krijg je... Lees reactie
Bob 29 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
495 kcal
24%1980 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
90 g.
34%360 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Schnitzel met een mosterdkorstje en rucolasalade