Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Schnitzel Italiana  met risotto recept
Schnitzel Italiana  met risotto recept

Schnitzel Italiana met risotto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflook. Verhit de boter in een pan. Fruit de ui en de knoflook. Fruit de risottorijst mee.
Voeg de wijn toe en kook alroerend op laag vuur tot de wijn is opgenomen. Breng ruim 600 milliliter water aan de kook en roer het groentebouillonblokje erdoorheen. Giet de bouillon geleidelijk bij de risotto. Kook 22.5 minuten onder af en toe roeren op laag vuur tot het vocht is opgenomen.
Rasp de parmezaan. Maak de rucola schoon en schud hem droog. Was de kruiden, houd wat voor de garnering apart en snijd de rest van de kruiden fijn.
Dep eventueel het vlees droog en snijd het in 3 stukken. Kluts de eieren met zout en peper. Meng het paneermeel met de helft van de parmezaan. Wentel het vlees door de bloem, dan door het eimengsel en daarna door de parmezaanpaneer. Druk het geheel een beetje aan. Verhit de olie portiegewijs in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de schnitzels 2 minuten aan beide kanten. Houd ze warm.
Houd wat rucola apart voor de garnering en roer de rest van de rucola (desgewenst wat kleiner snijden), de rest van de parmezaan en de kruiden door de risotto. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de risotto met de schnitzel. Garneer met de rest van de rucola en de kruiden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit schnitzel italiana met risotto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven