Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saucijsjes met uien-appelstroopjus recept
Saucijsjes met uien-appelstroopjus recept

Saucijsjes met uien-appelstroopjus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de boter in de braadpan en bak de sausijsjes in 20 minuten bruin en gaar. Haal ze uit de pan en houd ingepakt in aluminiumfolie apart.
Bak in dezelfde pan de uiringen in 5 minuten goudbruin op middelhoog vuur. Voeg de appelstroop, het bouillontablet en 150 ml water toe. Breng aan de kook en laat de jus 2 minuten inkoken
Doe de worst terug in de jus.

Lekker met een bleekselderijpuree (zie mijn recept).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit saucijsjes met uien-appelstroopjus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven