Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ recept
SatÚ recept

SatÚ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het vlees in gelijke blokjes snijden en laten marineren. Op stokjes rijgen, zorg ervoor dat het puntje van het stokje in het laatste laatste stukje vlees zit. Roosteren op de bbq is het lekkerst, maar kan ook in de oven.
Voor de pindasaus:
Pindakaas mengen met een klein beetje water om het smeuig te maken. Daarbij de kruiden doen en roeren tot alles goed gemengd is.

Serveersuggesties

Haal eens bij de toko Lontong. Dat is rijst in een zakje. Je kookt de rijst in het zakje, laat het afkoelen , haalt het zakje eraf en snijdt de rijst in blokjes. Lekker bij sate met komkommer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit satÚ recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept SatÚ heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Misschien is het verstandig om de hoeveelheden precies te vermelden. Denk aan je de meng verhouding. Hiermee maak je het makkelijker voor de minder ervaren koks onder ons Ik vind het knap dat je i... Lees reactie
  Jaccor gaf dit recept op 28 mei 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven