Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Saté recept
Saté recept

Saté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de schouderkarbonade in stukjes.
Pak een grote kom en gooi daarin een flinke scheut olie, ketjap, een theelepel katoembar, theelepel djintin, theelepel vetsin, een teentje knoflook of theelepel gemalen knoflook en een beetje peper.
Meng dit met een lepel door elkaar en gooi daarna de in stukjes gesneden schouderkarbonade erin. Roer dit om totdat alles bedekt is.
Laat daarna nachtje intrekken.
voor de BBQ:
Rijg het aan saté prikkers.
In een pan:
Opbakken in de pan.

Serveersuggesties

Pindasaus: Gebruik voor de pindakaas nooit calve want deze is te boterig. Gebruik voor de kruiden: ketoembar, djinten, vetsin, een beetje sambel als je het pittig wil, ketjap en citroensap. Tussendoor proeven en naar smaak toevoegen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit saté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven