Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sappige hamburgers met gepofte aardappels recept
Sappige hamburgers met gepofte aardappels recept

Sappige hamburgers met gepofte aardappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels ongeschild 15 minuten. Wikkel de aardappels vervolgens in zilverfolie en leg deze 30 minuten in een oven op 220 graden C. Snijd de aardappels daarna met folie en al in de lengte doormidden en serveer met zout en een klontje boter. Snijd de ui doormidden en hak de helft in stukjes. Snijd de andere helft in ringen. Neem het gehakt en kneed het met de stukjes ui, flink wat peper en zout en vorm er vier dikke platte schijven van. Verhit wat olijfolie in een pan en bak de hamburgers even aan twee kanten aan. Bak de uienringen los mee. Zet het vuur laag en laat ze nog een paar minuten doorbakken. Lekker sappige hamburgers zijn roze van binnen. Serveer op bolletjes met ruw gescheurde ijsbergsla, dun gesneden tomaat, de uienringen, ketchup, mayonaise en mosterd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sappige hamburgers met gepofte aardappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven