Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sapi Tjampoer Malang recept
Sapi Tjampoer Malang recept

Sapi Tjampoer Malang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit trassi, knoflook en uien in wat olie. Voeg, als de uien bruin zijn, paprika, vlees en kruiden toe. Is het vlees bruin, doe er dan de aardappel, 1/2 liter water en de ketjap bij. Laat het geheel op laag vuur 45 minuten doorsudderen en proef dan of aardappelen en vlees gaar zijn. Gebruik de bloem om de saus te binden en serveer bij witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sapi tjampoer malang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven