Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sapi Goreng recept
Sapi Goreng recept

Sapi Goreng


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het vlees met peper, zout, maizena , suiker, nootmuskaat, sherry en djahe. Fruit ui, knoflook, trassi en ui gedurende 3 minuten in wat olie, doe er de paprika bij en fruit nog eens 3 minuten. Neem het mengsel uit de pan. Bak in de overgebleven olie het vlees totdat de kleur veranderd. Voeg de ketjap toe plus de ui en de paprika en sudder onder voortdurend roeren nog 3 minuten. Breng op smaak met peper en zout en serveer bij witte rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit sapi goreng recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sapi Goreng heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept! Gaan we zelf gauw uitproberen. Groet Sacha
    Sacha gaf dit recept op 1 januari 2008 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven