Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sapi Atjar recept
Sapi Atjar recept

Sapi Atjar


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak ee saus van de onderste 7 ingredienten. Rol het vlees door een mengsel van maizena, zout en peper en bak het in wat olie goudbruin. Temper het vuur en doe de saus erbij. Als de saus een beetje gebonden is, doe er dan de bloemkool, komkommer, taugeh en paprika bij. Laat het geheel nog 15 minuten sudderen. n.b. de tijden zijn gebaseerd op voorgekookte rundvleesblokjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sapi atjar recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven