Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal Goreng Ati Sapi recept
Sambal Goreng Ati Sapi recept

Sambal Goreng Ati Sapi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit ui, knoflook, laos, sambal en blaadjes in 2 eetlepels olie. Leverblokjes en assemwater toevoegen en nog even doorbakken. Hierna santen toevoegen en op een laag vuur, regelmatig roerend zachtjes gaar laten sudderen totdat de saus is ingedikt. Wordt het te droog, een weinig water toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng ati sapi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven